sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenteri LUUKKU 6

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikkille!
Tämän luukun aihe olisi Suomenhevosia matkan varrelta! Huom. Tämä postaus on kuva painotteinen.

Aloitetaan vaikka Illista
Illi oli suloinen suokki tamma. Illi oli isäni kasvatti ja kiltti kuin mikä. Valitettavasti jouduimme sanomaan Illille hyvästit jo monta vuotta takaperin.
Sitten vaikka Huru. Huru oli myös isäni kasvatti ja Illin täys veli. Huru oli myös kaunista sorttia, mutta ei ollut niin ystävällinen kuin sisarensa.  Hurulle sanottii hyvästit syksyllä 2013. Viimeiset vuodet Huru eleli pihatossa puhkurin takia.
Sitten Ilpo. Ilpo oli äitini kouluratsu monia vuosia, mutta luopui tuosta virasta polvi ongelmien takia ja siitä eteenpäin Ilpo eleli onnellista elämää ponien toverina ja hali hepona. Ilpolle myös jouduimme sanomaan heihei 2013 syksyllä niinkuin Hurullekkin.

 Sitten viimeisenä omana Sälkevä. Sälkevä oli lupaava ravurin alku ja varmasti olisi ollut hyväkin ravurina. Sälkevä ei montaa vuotta ehtinyt meillä olla. Sälkevä jouduttiin lopettamaan 2013 toukokuussa pahan ähkyn takia.




Sitten Harkko.  Harkko asustaa Hevostila Dianassa jossa käyn leireilemässä sen viikon ajan joka kesä. Harkko on vauhdikas ja innokas vanhemman puoleinen herra.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti