lauantai 16. huhtikuuta 2016

Belleily vaiko pelleilyä part.1

Heippa. Tänään olis tarkotus kirjotella teille muutan viikon (23.3-16) takasesta hypely kerrasta, jolloin satuin menemään Bellellä. Kaikki kuvat c) Hannele A

Aloitimme alkuverkoilla (sis.käynnit ja ravit). Alussa Belle halusi vaan mennä ihan sairaan lujaa, mutta rauhoittui, sitte aloimme tulla päätyympyrällä pientä minimaalista kavaljettia laukassa. Tulimme sen 2 kertaaa ja ekalla kerralla mulla ei ollu jalustinta jalussa ja toisella tultiin sisään väärässä laukassa ja taas ilman toista jalustinta. Sen jalkeen tultiin sellainen kahden esteen tehtävä, jossa ensin tultiin samoista sokeripaloista, nyt nostettuna pieni pysty josta jatkoimme uralle josta sitten suoristus kokorataleikkaa linjalle jolla oli isohko sinivalkea pysty. Ekalla kerralla sille pikku pystylle tuli oikein hyvä hyppy ja siitä sitten siniselle olisi tullut ihan hyvä tie, mutta pobnihan päätti sitten kieltää ja juosta ohi, mutta siitä sitten heti uudestaan ja paremmalla menestyksellä, sillä mentiinhän siitä sitten yli, vaikka hyppy olikin vähän tönkkö. Sitten tulimme sen saman uudestaan ja ekalle tuli tosi hyvä hyppy.  Toiselle tli hyvä tie ja ihan toosi hyvä hyppy!

Sitten vaihdoimme tehtävää eli jätime ekan pikkupystyn pois ja aloitimme suorqaan sinivalkealta jolta piti jatkaa uralle mennä päädystä (lyhensimme tehtävässä kenttää että muut mahtuu kävelemään) samalle pitkälle sivulle josta olimme tulleet sinisenkin ja siitä suoristus taas kokorataleikkaa linjalle ja punavalkoinen okseri. Sinivalkoisen Belle hyppäsi taas ihan sika hyvin ja siitä oli sitten hyvä jatkaa oikeassa laukassa päädyn kautta punavalkealle okserillle tie oli tosi epävakaa japoni kiemurteli vähän sinne sun tänne ja toinen jalustinkin katosi jonnekkin tais lähtee käymää metässä! Siihen kaiken kukkuraksi  kieltio josta varmaan voi arvatakkin mitä kävi! No mähän sitten istuskelin siinä esteen päällä! Hauskinta oli kun Jonna huutaa kuvaajille "Saihan joku kuvan!". Siinä sitten hetken naurettua kipusin takaisin selkään ja heti uudestaan.Sitten uudestaan laukan nosto ja nyt napakammin eteen, mutta ei. Uusi kielto ja uudestaan alas, tällä kertaa sujahdin puomien välistä esten "alle". Jonnan piti nostaa toinen puomi pois, että pääsin pois sieltä välistä. Sitten uudestaan ja uudestaan kunnes päästiin yli. Eli kieltoja tuon tippumisen jälkeen tuli moooonta. Mutta kun jonna oli ottanut takapuomin pois ja laskenut toista päätä niin päästiin yli vihdoin ja siinä itse en saanut jalkaa hypyssä halintaan ja se leijaili jossain ihan itsekseen, ja jalustinkin katos jonnekkin. Tultiin vielä kerran sellain, että toinenkin pää oli korotettu. Belle tuli sen tosi hyvin vaikka piti pohkeella rohkasta tosi paljon.
Tulimme vielä kaikki yksittäisenä sen okserin. Ekala yrityksellä Belle hyppäsi, mutta hyppy oli niin huoni (puomit kolis yms.) niin Jonna halusi, että tulemme uudestaan. Toisella yrityksellä luotin liikaa poniin enkä rohkaissut tarpeeksi joten poni kielsi ja minähän tälläisenä lentäjänä laskeudui suurinpiirtein samalla tavalla kuin ekan kerran. Siitä sitten sairaan nopee selkään nousu ja heti uudestaan. Nyt rohkaisinkin Belleä tarpeeksi että siitä tultiin yli. Vaikka paikka olikin aika pohjassa hyppy oli tosi hyvä ja ilmava. Yleisesti poni oli ihan tosi hyvä edelliseen hyppykertaan verrattuna ja menttin 2 kertaa isompia esteitä mitä aatelin ponin suostuvan edes hyppäämään!
(huom. jotkut jutut vain huumorilla tässä postauksessa! Älkää ottako kaikkea liian tosissaan)

Laittakaapas tuohon alas kommenttia oliki tämä enemmän Belleilyä vai pelleilyä?

2 kommenttia: