perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kisapostaus ajallaan?

Moikka! Tuossa viime viikonloppuna(sunnuntai 10.4-16) oli estekisat joihin pitkän tauon jälkeen pääsin Ricolla ja hypättiin 70cm luokka. Heti verkassa tunsi ettei ollut ponin kanssa pitkään aikaan hypellyt viimeeksi 24.2-16, että onhan siitäkin jo aikaa jonkun verran. Verkassa ei hypätty kuin 3 kertaa vaikka toiseen kierrokseen se toinenkin hyppy olisi ollut tarpeen. Eka hyppy oli aikas kauhea, poni päälisteli katsomoa, opettajaa ja puomien nostajia. Toinen verkka hyppy taas oli myös mitä oli. Siinä poni taas halus kääntyy ennen aikoja eikä tahtonut mennä lähellekkään katsomoa. Kolmas hyppy olikin jo paljon parempi ja poni menikin paljon paremmin suoraan esteen jälkeen päähän asti.
c) Aino O

c) Aino O
Sitten verkan loputtua oli siis meidän vuoro heti menimmehän me Ricon kanssa ekoina.
Lähtömerkin saatua nostin laukan ja suuntasin ensimmäiselle esteelle joka oli ruskea merimiesköysi okseri. Siihen sattui hyvä paikka ja hyppy oli hyvä sekä itse pääsin hyvin mukaan. Laskeuduttiin vielä oikeaan laukaan!
c) Hannele A
Toiselle tuli myös hyvä tie sekä hyppy. siitä sitten jatkoimme linjan toiseen osaan eli kolmos esteelle jolle myös tuli hyvä hyppy ja laskeuduttiin oikeaan laukkaan.
c) Hannele A
c) Emilia N
Nelonen olikin sarja. A osalle tuli hyvä paikka ja hyvä hyppy. Sarjan väliin taisi mennä 2 laukkaaskelta. B osalle tuli ihan okei paikka mutta hypyssä en itse päässyt mitenkään erityisen hyvin mukaaan, mutta puomia ei mukaan lähtenyt.
c) Emilia N

c) Aino O



 Sarjan jälkeen tuli pitkä tie seuraavalle linjalle. Välissä pyysin Ricoa raipan avustuksella vähän reippaampaan laukkaa. 5 tuli ihan surkea paikka ja hyppy myös, sillä hyppy ähti aivan liian kaukaa ja hypystä tuli pitkä. kolautus siitä tuli, mutta puomi jäi keikkumaan kannattimille onneksi. Laskeutuminen oli ihan surkea niinkuin hyppyki oli. Onneksi sain paketin kasaan tarpeeksi nopeasti ja 6 eli linjan toiselle esteelle joka oli okseri tuli yllättävän hyvä hyppy edellisestä huolimatta. Siitä laskeuduttiin väärälle laukalle jonka korjasin ravin kautta.
c) Hannele A
c) Hannele A

Linjan jälkeen tuli aika tiukka kaarre 7 esteelle ja hyppy tuli aika pohjaan ja en päässyt hyppyyn ihan haluammallani tavalla mukaan. siitä kuitenkin laskeuduttiin oikeaan laukkaan ja siitä sai hyvän tien 8 esteelle joka oli perusradan viimeinen este. Kasille tuli ihan hyvä hyppy ja siitä sitten laskeuduttiin oikeaan laukkaan josta oli helppo jatkaa suoraa uusintaan.
c) Emilia N

c) Hannele A
Uusinnan ensimmäiselle eli yhdeksännelle esteelle joka oli sama kuin perusradan 5 tuli hyvä paikka ja hyppy ja siitä sitten reippaasti jatkoimme 10 jolle myös hyvä hyppy. 10 laskeuduttiin väärään laukkaan jonka vaihdoin taas ravin kautta oikeaan.
c) Hannele A

c) Aino O
Linjan jälkeen jatkoimme tummanvihreälle pystylle numero 11 ja juuri enne hyppyä poni sitten tiputti raville ja mentiin se nyt ihan okei siihen nähden, että poni tuli sen ravissa ja multa puuttui toinen jalustin. Poni laskeutui laukaan josta oli sitten helppo jatkaa esteelle 12 joka oli sama kuin 1 eli merimiesköysi okseri. Siitä 11 sitten reippaasti ratsastin eteen ja 12 hyvä hyppy ja oikeassa laukassa alas.
c) Emilia N
12 sitten hyvä, laaja tie 13 eli radan viimeiselle esteelle jolle tuli hyvä tie, mutta hyppy oli suht vaisu jonka takia sitten kolautus.
c) Hannele A
Yleis fiilis oli kyllä ihan mahtava, sillä eka 70cm puhtaasti ja vielä huippu ponilla. Ja, vaikka Ricon kanssa edelliset treenailut olikin esteiden parissa siellä muutama kuukausi taaksepäin niin poni toimi ihan super hyvin! Kiitos kuvista Aino OHannele A ja Emilia N. Kiitos videosta Viivi V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti