tiistai 10. toukokuuta 2016

Temppuilua kerrakseen!

Hei! Tossa viimeviikolla kun oli loma niin oli aikaa alkulomasta kirjotella teille ja editoida tuntivideoita yms. Tälle viikolle yritän vielä saada ainakin yhden postauksen. Eli tämän tunnin aiheena on 30.3-16 (heh ei siis tuu yhtään myöhässä) Jonnan pitämä en nyt tiiä miks sitä tuntii pitäs sanoo, muttas sellainen hauska tempputunti jolloin menin Fionalla. Aloitimme tunnin alku käynneillä ja raveilla, jolloin jo jakauduimme kahdelle päätyympyrälle ponit toiselle hevoset toiselle. Nostimme jo heti alussa jalustimet hevosten kaulalle ristiin. Aloimme taivutella ja asetella poneja siinä ympyrällä. Fiona taipui tosi hyvin molempiin suuntiin. Sitten teime myös avoja siinä ympyrällä. Aluksi Fifiä sai vähän patistella takaosasta, mutta lopulta takaosa menikin ihan hyvin. Sitten ravasimme muutaman kierroksen ympäri maneesia.

Sitten käveltiin välikäynnit joiden aikana Jonna lyhensi kaikkien jalustimet laukkajalustimien pituisiksi (oli ehkä vähän pidemmät). 


Kun Jonna sai kaikkien jalustimet lyhennettyä palasimme taas niille samoille ympyröille. Otimme jalustimet jalkaan ja ravasimme hetken totutellen niihin jalustimiin. Sitten nostimme laukan ja laukkasimme sillä ympyrällä joko kevyessäistunnassa, perusistunnassa, esteistunnassa tai jalat ihan suorina. Fiona oli hienosti ja itsekkin sain tasopainon aika hyvin kondikseen. Loppu tunnista saatiin vielä venytellä omatoimisesti.


Poni oli hieno!
Tästä postauksesta tuli ihan järkyttävän lyhyt, mutta yritän ssada vielä tän viikon aikana yhden postauksen ainakin julkaistua!
Kuvat: Hannele A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti