maanantai 24. lokakuuta 2016

Kuolleen blogin herättelyä

Jes jes näinhän tässä taas kävi eli blogi sitten pääsi kuolemaan, muttas jos nyt (taas kerran) saisin tän blogin eloon...
Mutta eiköhän tuo valittelu jo ala riittämään!
Nyt tämän syys kauden tunneista ajattelin kasata sellaiset "kuukausi kertaukset" eli kuukauden tunnit kävisin siinä postauksessa läpi. Mitäs olisitte tuosta mieltä? 


Tietenkin väliin tulisi niitä muitakin postauksia esim. erikoispostaukset ja loput leiri postaukset (kröhöm leiri oli JO kesäkuussa ja nyt eletään lokakuuta...).


Sitten vielä olis yks kysymys teille lukijoille! Eli mitäs sanoisitte joulukalenterista? Jos se ois kiva niin kommentoikaas tuonne alas luukku ideoita!


Ehkä tää ois nyt tässä. tästä postauksesta tuli tosi tynkä, mutta toivottavasti seuraavan postausksen saisin taas julkaistua aika ripeästi! Mutta ois kiva jos viittisit kertoa mielipiteesi noista ideoista!

4 kommenttia:

  1. Tee vaan joulukalenteri! Hyvä postaus!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja joulukalenteri olis huippukiva!

    VastaaPoista
  3. Kannatan joulukalenteria ja myös postauksia syyskauden tunneista :) Olisi kiva lukea kehityspostauksia ja juttuja suosikkihevosista/muista muistoista :)

    VastaaPoista
  4. Tietty joulukalenteri��jaa sinne: semmone jouluratsastuskuvii mis mennää joulusil varusteil yms. Sit ponien joulukahjaideoit. Siin ainakii jotai

    VastaaPoista