tiistai 25. lokakuuta 2016

Linkkaa blogisi!

Heijssan taas! Nyt ajattelin tehdä linkkaa blogisi postauksen kun nyt ois aikaa ja motii blogiin ja lupasin teille erikoispostauksen!

 
En tee tähän mitään sääntö viidakkoa, mutta toimi näin linkatessasi blogiasi. 
1. Laita kommentti kenttään linkki blogiisi.
2. Kirjoita lyhyt esittely blogistasi, joka tulee arvostelun alkuun.
3. Julkaise kommentti!


 Aikaa osallistua on 12.11 asti, jonka jälkeen alan käymään läpi blogeja! Ja turha huoli kaikki blogit pääsee mukaan! Blogin aiheella eikä lukija määrällä ole väliä!


Postauksen kuvat oli aika talvisia sillä ainakin täällä on tänään satanut ensi lumi maahan!

15 kommenttia:

  1. http://www.jereviinikainen.fi
    20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

    VastaaPoista
  2. ruskeinsilmin.blogspot.fi

    Ruskein silmin on tarina 15-vuotiaasta tytöstä, joka seuraa unelmiaan kuin hai laivaa. Normaalin arjen ja harrastusten lisäksi blogissa liikutaan kaikenkarvaisten eläimien parissa.

    VastaaPoista
  3. Hymyillen Huomiseen
    Blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön hevoselämästä ja mahtuuhan mukaan aina silloin tällöin ripaus lifestyleäkin. Päätähtinä toimivat liikutushevoseni, joita en siis omista. Toinen on ex-ravuri ja toinen isompikokoinen poni.

    VastaaPoista
  4. http://tiiajahilma.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 19-vuotiaan tytön ja persoonallisen/luonteikkaan 10-vuotiaan pv. tamman arjen seikkailuista jo 5 vuoden takaa. Esteratsastuspainotteinen blogi, jossa pääpaino valmennuksissa ja kisoissa, mutta muutakin sisältöä löytyy.

    VastaaPoista
  5. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

    Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle

    VastaaPoista
  6. my-finest.blogspot.fi / Melkein mestari

    Blogissani kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Aloitellaan meidän kilpauraa, ja ensi kaudella olisi suunnitelmissa aloittaa kilpaileminen ihan kunnolla. Painotutaan esteille, mutta koulukisoissakin tulee silloin tällöin pyörähdettyä. Valmentaudumme säännöllisesti, joten treenipostauksia tulee reilusti. Mukaan mahtuu silti aina silloin tällöin myös hieman erikoisempia postauksia :)

    VastaaPoista
  7. http://lottahepat.blogspot.fi

    Heppa-aiheista blogia kirjoittelee 16-vuotias Lotta, joka käy ratsastamassa ratsastuskoulussa. Ratsastuskouluheppojen lisäksi blogissa näkyy välillä myös satunnaisia yksityisiä. Blogi on pääasiassa hevosaiheinen, mutta myös muita postauksia saattaa tulla:)

    VastaaPoista
  8. Pennin pyörittäjä

    Blogi kertoo isosta ponineidistä, jolle työskentely ei ole se kaikkein mieleisin asia. Arkihömppää ja välillä vähän vakavamielisempää harrastamista. Kirjoittajana laajan huumorintajun omaava (muka) aikuinen. Paha kertoa blogista kun klikkaamalla selviää paremmin ;)

    VastaaPoista
  9. elaimetsydammessa.blogspot.com

    Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta, sekä perheen koirasta Lorusta. Välillä myös erilaisia lifestyle postauksia ja kaikenlaisia erikoispostauksia. Lisäksi blogi sisältää paljon kuvia!

    VastaaPoista
  10. tahdillalaukaten.blogspot.fi

    Blogi kertoo 13vuotiaan tytön kaikenlaisesta harrastemielisestä hevoselämästä:)

    VastaaPoista
  11. Rakkauskarvakorviin.blogspot.fi

    Blogi kertoo pian 13 vuotiaan tytön ja hänen hoitohevosensa perus elämästä kuten normaaleista hoitopäivistä, tunneista ja joskus jostain muusta :)

    VastaaPoista
  12. http://siirixo.blogspot.fi
    Parikymppinen ikuinen heppatyttö raapustelee ratsastuskoululaisen näkökulmasta ratsastus- ja hevosaiheisia postauksia. Päätähtenä blogissani on 13-vuotias puoliveriruuna Pirelli, jonka kanssa treenaan este- ja kouluratsastusta, mutta blogissa seikkailevat myös muut ratsastuskoulun hevoset ja ponit :)

    VastaaPoista
  13. thisisonlydream.blogspot.com

    12-vuotias esteratsastaja kertoo elämästään kisahevosen ja hoitoponin kanssa.

    VastaaPoista
  14. www.emiliajaronja.blogspot.fi

    Blogi kertoo 13 vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta sekä pienen pörröisen risteytysponi Ronjan elämästä. Mukana seikkailee myös ratsastuskoulun hevoset.

    VastaaPoista
  15. tiukastisatulassa.blogspot.fi

    13-vuotiaan ratsastajan hevoselämästä kertova blogi, jossa seikkailee tuntiponien lisäksi myös vuokraponini.

    VastaaPoista