sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11 Varustepostaus part. 2

11 luukku avautuu ja sieltä paljastuu toinen varustepostaus aiheeena Keken varusteet.


Aloitetaan suitsista. Kekeltä löytyy kahdet melkein samanlaiset perus suitset. Ero löytyykin kuolaimista.
Ensimmäiset suitset on siis ihan perus suitset. Turpahihnan nuo toppaukset on valkoiset ja otsapantana on horzen violetti blingi panta. Kuolaimina on ihan perus kolmi palat.





Toiset suitset on samanlaiset mustat perus suitset noilla valkoisilla toppauksilla. Otsapantan on suitsien alkuperäinen panta. Kuolaimet on noita edellisiä kolmipaloja hieman vahvemmat nivel kuolaimet. Näitä suitsia käytän hieman vähemman kuin noita edellisiä.




Jatketaan samalla linjalle eli nyt olisi vuorossa riimut.
Ensimmäisenä on vaalean sininen  perus riimu ilman mitään hienouksia.


Toisena on Horzen tumman sininen karva riimu. Tuossa turvalla on kiva teksti kultaisella. Tämä riimu on ihan lemppari riimuni näistä Keken riimuista. Tämä taisi maksaa hankkijalta 14,95€



Kolmantena olisi tälläinen Harrys horsen kelta sininen perus riimu. Tässä tykkään tuosta väri yhdistelmästä ja noiden värien kirkkaus on jotenkin tosi kiva!



Neljäntenä onkin musta naru riimu. Tästä ei ole sen enempää sanottavaa. Näiden lisäksi Kekellä on myös yksi muistaakseni Texas merkkinen tummansininen perus riimu.


Kekellä on myös useampi riimunnaru joita en esittele sen tarkemmin.


Siirrytään sitten satula tarvikkeisiin ja aloitetaan vaikka huovista.

Ensimmäisenä on Lami-cellin sähkön sininen full koon yleishuopa. Tässä huovassa tykkään erityisen paljon noista punoksista ja tuosta yhdetä lenkistä joka on varustettu tarralla etää voi laittaa sen kiinni vasta satulavyön laiton jälkeen eikä tarvitse kiskoa sitä sieltä välistä. Huovalla taisi olla hintaa jotain 20€.



Toisena on Finn Tackin sininen poni koon yleishuopa. Tätä en käytä juurikaan. 


Kolmantena on Shinen vaalean sininen poni koon flättäri. Huovan kuvionti on ihan super söpöä ja huopa on muutenkin suloinen pienine yksityiskohtineen!




Neljäntenä on tumman sininen huopa jonka merkkiä en nyt saa päähäni eikä googlestakaan ole apua. Huopa on kuvioitu tuollaisella spiraali kuviolla ja koristeena on myös sini-valkoinen punos. Tämä huopa on yksi minun lempi huovista.




Viidentenä ja viimeisenä huopana on Lami-cellin tumman sininen poni koon yleihuopa joka on myös lempi huopani näistä. Huopaa koristaa alakulmassa kiva poni kuva.



Sitten on tälläinen Acavallon musta geeli asia jota pidän Kekellä selän ja huovan välissä pitämässä pakettia vähän paremmin paikallaan. Tästä on ollut apua. Tuote tilattiin joskus Englannista jorten hintaa enkä mitään muutakaan tiedä.


Sitten itse satulana toimii Maxamin musta synteettinen yleissatula. Tämä satula on ollut super kiva istua, eikä valittamisen aihetta löydy.


Jalustimina on jotkut ihan perus turva jalkkarit joissa ei mitään ihmeempää ole. Nämä ovat palvelleet jos useemman vuoden ja ovat edelleen hyvässä vireessä.


 Satula vyönä on Pessoan mutkavyö en tiedä tuon tarkkaa nimeä. Tässä on vielä hyvänä puolena joustot! Tästä ei ole muuta sanottavaa kuin, että tämä on ollut hyvä ja auttanut satulaa kestämään paikoillaan. 



Sitten satula tarvikkeistä muihin turhiin asoihin.

Ensimmäisenä olisi Best on Horsen sähkön siniset jousto pintelit. Nämä on kivat ja mukavan räikeät!


Sitten jokaiselta ponilta pitää löytyä nameja! Kekellä on myös muutama Likit patukka.


Sitten Kaikkia aineita joita kaapista löytyi mm. linimenttiä, shampoota yms.


Sitten olisi harja pakin sisältö!


 Tuosta aika päältä löytyy Showmasterin tumman siniset etu suojat. Nämä on olleet hyvät enkä valita!


Harjoista ensin tässä on juuriharjat ja pölyharjat.


Tässä on harjakivi, kumi- ja piikkisukia, magic brush sekä tuo harja.


Sitten muutama perusharja sekä yksi pehmeä luonnonharja.


Siinä taisi olla nyt kaikki varusteet!

Huomenna taas uutta postausta! 
Kerro kommenteihin onko sinulla kokemusta jostain näistä tuotteista!



1 kommentti: