tiistai 13. joulukuuta 2016

Luukku 13 Esittelyssä Samppa ja Ripi

Luukku 13 aukenee ja sieltä löytyy esittely postaus taas! Mennään suoraan asiaan!

Nyt suurin osa lukioista varmaan miettivät ketä on Samppa ja Ripi! No Samppa on oma ponini ja Ripi on siskoni poni. Molemmat ponit ovat yli 25 vuotiaita eläke päiviä viettäviä valloittavia otuksia. Rodulta molemmat ovat shetlannin poneja Samppa hitusen pyöreämpi ja Ripi ihan perus ponin mitoissa!

Ripi oik. Samppa vas.
Samppa
 Ripin matka meidän tallissa alkoi 29.4.2002 jolloin Ripi oli hieman alle 14 vuotta ja siitä lähtien Riirii on meidän tallissamme majaillut. Samppa tulikin sitten muutaman vuoden myöhemmin tarkalleen 2.8.2005 Jolloi ponilla oli ikää 16 vuotta Josta lähtien Samppa on meillä asunut minun ja äitini yhteisenä ponin pallerona!

Samppa
Ripi
 Poneista minulla ei ole kunnon muisti kuvia, mutta molemmilla olen joskus ponien ratsu vuosi taluttajan kanssa mennyt. Samppa jäi aika nopeasti meille tultua eläkkeelle nuorempien ponien tultua korvaamaan tunneille. Sen jälkeen Ripikin aika nopeasti jäi ratsu hommista eläkkeelle jatkaen kumminkin silloin tällöin kärryjen edessä olemista.

Ripi 
Samppa oik. Ripi vas.

 Jo monen vuoden ajat poni on toimineetvain seura ja hali ponein vaikka välillä onkin ekstempore päiviä jolloin touhuan itsekseni, Ripin omistajan eli siskoni tai kavereitteni kanssa ponien kanssa jotakin.
Samppa oik. Ripi vas.

 Nämä ponit on kyllä ehdottomasti MAAILMAN SÖPÖIMPIÄ OTUKSIA! Elämää on takana jo erittäin monta vuotta ja toivottavasti edessäkin melkein yhtä monta!


Samppa
Ripi

Huomenna tulisi taas uutta postausta!
Kerro kommentteihin onko sinulla tälläisia vanhus tovereita!

1 kommentti: