tiistai 6. joulukuuta 2016

Luukku 6 Lahjaideat part.1

6 luukusta löytyykin lahjaideoita hevosille. Laitan tuotteiden "esittelyn" alle linkin josta tuotteen pystyy ostamaan halutessaan! Eiköhän mennä heti asiaan!
(KAIKKI KUVAT NETISTÄ!)

Ensimmäisenä ideana on Likit nuolukivet. Mielästäni nämä kivet ovat kivoja lahjoja, sillä näissä on jotain speciaalimpaa kuin perus namit ja nämä on myös kivan näköisiä. Lisäksi näitä löytyy pienempiä "karkkilevyjä". Super mageeta on, että näitä löytyy myös mm. piparin maussa!
Kuvahaun tulos haulle hevosnamit likit

Toisena ideana olisi ihan perus riimu. Tämä (ja muutama seuraava idea) ei taida olla mikään hevosten lempi lahja, mutta itsestäni tämä olisi kiva idea! Itse tykkään talvella karvariimuista. Riimu on hyvä lahja, koska niitä löytyy varmasti jokaiselle mieleisiä sekä sopivan hintaisia!

Kuvahaun tulos haulle hööks riimu

Kolmantena on showsheen eli karvankiillotusaine. Showsheenistä on apua erittäin paljon hännän ja harjan selvityksessä ja olen todennut showsheenin kaikista parhaimmaksi kiillotus ja selvitys aineeksi.

Kuvahaun tulos haulle showsheen


Neljäntenä on kimojen hevosten omistajille, hoitajille yms. olisi hyvänä ideana kimoshampoo! Kimon ponin omistajana pitäisi itsekkin hankkia kaappiin pahan (LIKAISEN) päivän varalle. 


Kuvahaun tulos haulle kimoshampoo
Viidentenä on ehkä noita muutamia edellisiä mielenkiintoisempi hevosen näkökulmasta. Ideana on siis hevosen leikkipallo. Tälläinen pallo on hyvä hevoselle joka tylsiistyy tarhassa.

Kuvahaun tulos haulle hevosen leikkipallo

Viimeisenä on ehkä kaikista yksikertaisin eli makupalat. Niitä löytyy vaikka ja missä mauissa, että eiköhän jokaiselle hevoselle mieleisen makuiset namit löydy!

Kuvahaun tulos haulle hevosnamit effol mint


Tälläinen luukku tällä kertaa!
 Kerro kommenteihin mitä sinä ajattelit ostaa ponille tai hevoselle joululahjaksi!
Huomenna taas uutta postausta!

1 kommentti: