perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9 Keken Tarina

Yhdeksännestä luukusta paljastuu Keken tarina eli esittely. Keken perustiedot löytyy täältä!

Kekeen tutustuin ensimmäisen kerran 2005 jolloin Keke muutti meille tänne suomeen Ruotsista. Keken kanssa yhteistä taivalta on siis kertynyt jo 11 vuotta vaikkakin en silloin alku aikoina Keken kanssa kauheammin toiminut.

2015
 Keken kanssa aloin touhuta 2013 enemmän. Siitä eteen päin olenkin pää osin touhunnut kotona Keken kanssa. Silloin aloitimme sieltä puska ö tasolta josta ollaan kivuttu hitaasti tähän helppo c tasolle. Esteillä aloitimme puomi tasolta nyt ye menee 60cm.

2016
Keke on yksinkertaisesti maailman paras poni, vaikkakin hän onkin tyhmä, pelkuri, urpo ja nössö samaan aikaan on hän silti se kaikista parhain poni koko maailmassa! Vaikka Keke on aika pelkuri ja urpo ja kaikkea muuta niin silloin kun poni hyvälle päälle sattuu se on kuin unelma kaikessa!

2015
 Keke tarvitsee napakan ja päättäväisen ratsastajan, mutta kyllä Keke tykkää erittäin paljon kumminkin hömpöttelystä ja rennoista puuhista.  Keke  ei tee mitään ilmaiseksi ja on erittäin itsepäinen juntti sille päälle sattuessaan!

2015
 Esteillä Keke EI hyppää jos ei ole varma haluaako ratsastaja hypätä tai epäröikö ratsastaja. Keke ilmaisee ylimääräisen energian säikkymällä kaikkea turhaa ja pukittelemalla ja muutenkin riehumalla.
Vaikka Keke riehuu innostunessaan ja yli energisenä ei se kellekkään mitään pahaa halua vaikka lennättäisikin ratsastajaa kuin leppäkeihästä.

2015
 Keke rakastaa kaikkea erinlaista, kuten peltoilya ja radalla laukkamista. Keke rakstaa myös kovaa vauhtia ja "vaarallisia tilanteita".  Keken kanssa ei ole mitään suurempia tavoitteita. Edetään ihan rauhassa. Ehkä joskus päästään jonnekkin hyppäämään jonkinmoinen rata.

Oltiin liian nopeita kameralle!
2015
Huomenna taas uutta postausta josta itse olin tosi innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti