tiistai 22. marraskuuta 2016

Joulukalenteri infoa!

Heijssan!
Eli ajattelin tänä vuonna yrittää saada edes jonkinmoisen joulukalenterin tänne! Mutta nyt kaivattaisi niitä postaus (ja video) ehdotuksia! Mitä enemmän ehdotuksia sitä parempi! Ajattelin myös johonkin luukkuun jotain speciaalimpaa. Eli voitte myös ehdotella nyt jotain erikoisempaa.  Vain mielikuvitus on rajana! Toivoisin paljon erikoisempia ehdotuksia! 
                                                                            



Iso kiitos teille kaikille jotka ehdottelee näitä postauksia ja videoita!

3 kommenttia:

  1. Musta ois mielenkiintoista katsoa videota, kun käyt jollain toisella tallilla katsomassa heppoja tai vaikka jonkun tuntia, tai jos pystyt niin kokeilemassa ihan itsekin toisen tallin heppoja! Olisi myös kiva lukea vaikka vuoden kohokohdista tai mieleenpainuneimmista hetkistäsi :)

    VastaaPoista
  2. Postaus sun joululahjatoiveista, tavoitteista vuodelle 2017, joululahjojen esittely, epäonnistumisia video, hassujen ilmeiden postaus, Ricon kertoma postaus, jotain joulusii diy juttuja postaus...

    VastaaPoista
  3. Parhaat kuvat Kekestä? Suosikkivarusteet? Varustetoiveet? Millainen olisi täydellinen unelmiesi hevonen/poni? Pienin ja suurin ratsu jolla olet mennyt, sekä pienin ja suurin joilla suostuisit menemään?

    VastaaPoista