maanantai 10. elokuuta 2015

Syyskauden avaus

Moikka! Kuten otsikosta huomaa kevatkausi starttasi viime viikolla. ensimmäinen tunti jäi välistä mökki reissun takia, mutta torstain tunnille pääsin. Torstaina menin yllätyksenä Liskalla (viime kevätkauden ensimmäisen tunnin menin myös liskalla :"D). Mentiin sellaista kolmen puomin tehtävää. Aloitettiin alku käynneillä ja raveilla tavallisesti verkkailtiin sitten ravissa suht kauan että ponit oli kuulolla. Sitten lyhyet väli käynnit ja ponit taas kuulolle. Aloitimme sen puomi tehtävän.
tos on tosi hieno piirros siit tehtäväst
Eli tultiin ekalle puomille harjotusravissa ja piti sen ekan puomin päälle tehä pysähys ja siit suoraa laukan nosto laukata toisen puomin yli ja tehä kolmannen puomin yli päätyympyrä.
Liska nosti laukat hyvin mutta pysähdykset oli vähän hankalia. Tehtiin se tehtävä kolme kertaa siihen suuntaan. Sitten vaihdoimme  suunnan ja sama toiseen suuntaan. Oikeassa kierroksessa nousi väärä laukka molemmilla kerroilla ja sitten tehtiin todella mahtavan hienot laukan vaihdot kulmassa. Liska oli tosi mukava. Voisin mennä tuolla otuksella useamminkin, mutta rico on kumminkin lempparini.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti